söndag 20 juli 2008

Grön pärla till örat (nr 10)

En lindblomsgrön pärla i varje öra.

Silverhjärtan till öronen (nr 29)

Enkla men väldigt söta örhängen i form av ett hjärta!



Ovala kedjor med grå pärlor (nr 121)

Detta är ett riktigt långt halsband med ovala silverkedjor. Grå & svarta sötvattenspärlor och silverdetaljer sitter med jämna mellanrum.

Brunt @halsband (nr 118)

Jag kallar detta för @-halsband för de tre silver krummelurerna ser nästan ut som ett @-tecken.
Längden på halsbandet är så pass så att de två övre @ hamnar ungefär på nyckelbenen- snyggt!
Jag har blandat beige rocaillespärlor med bruna sötvattenspärlor.

Smalt knythalsband i turkos (nr 120)

Ett somrigt knythalsband i turkost!
Rocaillespärlorna är turkosa och varvas mellan sötvattenspärlor, cloisonnépärlor, silverdetaljer och bergskristall.

lördag 12 juli 2008

Beige smalt halsband med långt hänge (nr 2)

Ett långt halsband med beige rocaillespärlor. Med jämna mellanrum sitter sötvattenspärlor i rosa & lila. Hänget ser ut som ett @-tecken. På det hänger en beige silverfoilpärla och sötvattenspärlor.

Annelies långa knythalsband (nr 1)

Annelies långa knythalsband går i rosa & lila färger. Mängder av små silverdetaljer, cloisonnépärlor, bergskristall & flourite. Som avslut sitter två silvernycklar och silverfoilpärla.

Mitt platta pärlhalsband (nr 76)

När vi skulle ha kick-off med nya jobbet i vintras gällde det ju att se bäst ut!! Snabbt fick jag pärla mig ett nytt halsband. Resultatet blev detta halsband med vinröda platta pärlor med onyxchips emellan. I togglelåset som är format som ett hjärta hänger en liten skyddsängel.

Kort turkost halsband (nr 84)


Ett kort halsband med turkos rocaillespärlor. Sötvattenspärlor i olika turkosa nyanser tillsammans med bergskristall och silverdetaljer.


Anitas halsband (nr 108)

Anita beställde detta halsband med petrolblåa rocaillespärlor. Sötvattenspärlorna går i grått tillsammans med silverdetaljer och hematitstenar.

Långa lila örhängen (nr 26)

Långa örhängen i lila & cerise.
Dessa örhängen hör egentligen ihop med ett kort halsband (nr 113).

Rosa ring (nr 1)

Efter att ha haft ringstommen liggandes läääänge i min låda, så har äntligen den här skapelsen kommit till. Oj vad det skulle värkas fram...
Sötvattensklumpen går i cerise toner.

måndag 7 juli 2008

Åses smala multifärgade knythalsband (nr 65)

Åse ville ha ett precis likadant som jag gjort till mig själv. Detta smala knythalsband har ljungfärgade rocaillepärlor som bas. Med jämna mellanrum sitter sedan sötvattenspärlor, cloisonnépärlor, silvermellandelar och halvädelstenar i alla möjliga färger. Detta är ett halsband som passar till ALLT!

Brunt Blomhalsband (nr 95)

Ulrikas blomhalsband är gjort med bruna rocaillepärlor och sötvattenspärlor i brunt och bärnstensfärgat. De två övre blommorna hamnar på nyckelbenen och faller snyggt ner över bröstet. Längst ner sitter ytterligare en blomma tillsammans med bruna berlocker.

Kort halsband i lila & grått (nr 113)


Ett kort halsband med dubbel tråd som löper lite omlott över sötvattenspärlorna. Färgerna går från ljust violett, skarp lila till mörkaste grått.