torsdag 11 september 2008

Emmas stela halsband (nr 131)

Detta är ett kort halsband som ligger tätt runt halsen. Ett enkelt och fint halsband där basen består av svarta opaka rocaille pärlor. Vid låset och hänget sitter bergskristall. Hänget är ett silverfoilhänge i silver & svart.

Ovala platta kedjor med vitt hänge (nr 130)


Jag har ju som sagt inte bestämt vilket halsband jag skall ha på Anna & Alans bröllop, kanske blir det istället detta. Ett riktigt lååångt halsband av ovala platta kedjor. Längst ner har jag hängt en massa vita sötvattenspärlor, berlocker & detaljer.

Kort halsband med ringar (nr 129)


Detta korta halsband ligger tätt runt halsen. De vita snäckskalspärlorna faller ner runt omkring. Kanske har jag detta på mig när Anna & Alan snart gifter sig...

tisdag 9 september 2008

Jessicas brudhalsband (nr 124)

Nu är Kenneth & Jessica man och fru sedan några dagar tillbaka, och som utlovat vid tjuvtitten så kommer här bilden på det halsband jag gjorde till Jessica.
Jag har flätat ihop tre rader med sötvattenspärlor i olika vita nyanser, storlek och form. Vid något ställe har jag lagt till en grön liten pärla för att plocka upp den färg som valts till tärnklänningen. Någon enstaka silverdetalj tillsammans med bergskristall upptill. Som en berlock som hänger ner i nacken sitter en liten skyddsängel.

måndag 1 september 2008

Tjuvtitt...

En brud skall gå altaret fram till sin blivande make på lördag. Jag fick den stora äran att göra hennes bröllopshalsband. Här får ni en liten tjuvtitt, hela halsbandet får ni som inte är bjudna på bröllopet se här efter helgen...