lördag 24 juli 2010

Makramé i grått (nr 66)

Glansig grå nylontråd tillsammans med grå och isblå akrylpärlor gör detta armband fint.

Lång kedja runt handleden (nr 65)

Senaste favoriten runt handleden är detta silverarmband som består av 1 meter lång halskedja som trätts på en elastiskt tråd. En krona och en silverkula dekorerar vid sidan.

Memorywire i blått (nr 65)

Ett memorywire armband utan lås, som du istället virar runt handleden. Armbandet är fyllt med sötvattnenspärlor, snäckskalspärlor, halvädelstenar och silverdetaljer.

Tre kedjor i silver (nr 63)

Ett armband bestående av tre olika silverkedjor och med en affirmationsring vid låset. Två långa vingar pryder vid sidan.

Makramé i orange (nr 62)

Skarp orange vaxad bomullstråd och silverfärgade filigarnpärlor tillsammans med en liten prinsesskrona.

Makramé i rosa (nr 61)

Här är det en tunnare vaxad bomullstråd som gör stommen i detta makraméarmband. Rosa akrylpärlor och silverfigurer dekorerar.

Makramé i blått (nr 60)

Ingen är så fin i blåaste blått som min mamma på sommaren, när hon är brun som en pepparkaka. Självklart skulle hon ha detta armband då. Här har jag använt blå akrylpärlor tillsammans med en vit porslinspärla med kinesiskt mönster.

Stora gröna pärlor (nr 49)

Min käraste kompis som ääälskar grönt har dessa att vänta nästa gång vi ses.


Stämplat hjärta (nr 195)

En mamma som ville ha sina barns namn stämplade på ett hjärta att ha runt halsen i en tunn läderrem beställde detta halsband.

Långt smalt halsband med turkos fisk (nr 194)

Till detta halsbandet har jag använt en tunt silverfärgad kedja som bas. På den har jag satt enstaka sötvattenspärlor och snäckskalspärlor i turkos. Längst ner hänger en Cloisonne fisk och dinglar.